Cautare

13428 de rezultate pentru "accident rutier in 25 03 2010 in bucuresti" (4.99 secunde)
In septembrie curent administratia locala a Municipiului Salonta a achizitionat un joc online, "Toldi", pentru suma de 115.000 lei.
Barbatul, in varsta de 41 de ani, a facut gestul in semn de protest, el strigand inainte de a arunca:
Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Dolj a instiintat Prefectura Dolj si Primaria Craiova ca acest pod peste intersectia de la kilometrul 0 ar fi avut nevoie de scari sau cai de evacuare a persoanelor de pe pasaj in situatia unui accident de circulatie.
Iata ce spectacole de teatru si muzica puteti viziona in perioada 14 ianuarie - 4 februarie 2016, la Teatrul Elisabeta din Bulevardul Regina Elisabeta, nr. 45, Bucuresti. ... Un bancher care nu isi mai aduce aminte cum de a ajuns imbracat in uniforma de menajera.
Hipertensiunea arteriala (HTA), una dintre cele mai frecvente afectiuni cardiovasculare, reprezinta o importanta problema de sanatate, cu o prevalenta in continua crestere. Importanța diagnosticarii si tratarii acestei patologii rezida in preventia complicatiilor severe ce deriva din aceasta boala (accident vascular cerebral, infarct miocardic, insuficienta cardiaca, aritmii etc).
Accidentul vascular cerebral este una din cele mai raspandite cauze de mortalitate in lume, fiind principala cauza de invaliditate. ... de tip ischemic cand se obstrueaza un vas de sange si de tip hemoragic cand se sparge / rupe un vas de sange in tesutul cerebral.
Un accident in lant in care au fost implicate cel putin 20 de masini a avut loc joi dimineata, in Bucuresti.
Cantaretul Madalin Dragan, membru al trupei hip-hop Codu Penal, cunoscut in industrie drept Shobby, a fost implicat, joi, intr-un accident de circulatie produs in Ploiesti, in urma caruia o femeie insarcinata a decedat, iar politistii au stabilit ca artistul avea o alcoolemie de 0,99 la mie.
Monitorizarea facuta de societatea civila, reunita in Coalitia pentru un Parlament Curat, asupra candidatilor inscrisi in cursa electorala a dezvaluit ca foarte multi dintre aspirantii la un fotoliu de parlamentar au fost condamnati penal sau au fost cercetati pentru diferite infractiuni de-a lungul timpului.
Premierul Adrian Nastase i-a transmis ieri o scrisoare presedintelui Statelor Unite ale Americii, George Bush, prin care ii adreseaza rugamintea de a se implica in solutionarea situatiei generate de tragicul accident rutier in care si-a pierdut viata basistul trupei Compact Teo Peter, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului.
Adrian Nastase a povestit, recent, cum stau lucrurile in legatura cu Anca Petrescu, arhitecta care inainte de 1989 era interfata intre Ceausescu si cele cateva sute de arhitecti care lucrau la Casa Republicii, iar dupa revolutie a intrat pe sub pielea lui Corneliu Vadim Tudor, seful PRM.
La data de 4 ianuarie 2011, in jurul orei 12:50, P. ION de 49 de ani din Bucuresti, a condus un tramvai, pe sos. ... Giurgiu, care s-a angajat in traversarea strazii de la stanga la dreapta, prin loc nepermis si fara sa se asigure.
In ziua de 7 ianuarie 2011, in jurul orei 9.40, O. SORIN de 24 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Fiat, pe str. ... Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr.
La data de 1 februarie 2011, in jurul orei 17:30, L. ANTOANETA de 62 de ani din Bucuresti, s-a angajat in traversarea aleei de acces a imobilului cu nr.2, situat pe str.
La data de 5 februarie, in jurul orei 11:00, I. Florin de 31 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Volkswagen pe sos. ... Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr.
La data de 9 februarie 2011, in jurul orei 19.05, C. VLAD de 25 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe Drumul Taberei dinspre str. ... Neamt, care se angajase in traversarea străzii la culoarea rosie a semaforului electric pietonal.
NICUSOR de 47 de ani din Bucuresti, care a condus un autoturism marca VW Passat, pe Calea Grivitei, sectorul 1, avand o concentratie alcoolica de 0,42 mg/l alcool in aerul expirat. Cel in cauza a fost condus la I.N.M.L.
La data de 16.05.2011, in jurul orelor 08.10, B. COSTINEL de 35 ani, din Bucuresti, a condus, un autoturism marca Renault Symbol, pe trotuarul din stanga al arterei Drumul Taberei, pe sensul dinspre str. ... Cand a ajuns in dreptul aleei pietonale ce leaga str.
La data de 30 mai 2011, in jurul orei 15:40, N. ... Sandu de 56 de ani, din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea strazii la culoarea rosie a semaforului pietonal.
Un microbuz scolar s-a ciocnit cu un autoturism Logan, pe DN71, in apropierea localitatii Mircea Voda din judetul Dambovita. ... Cinci copii au fost raniti in urma unui accident rutier in Dambovita. ... In urma impactului sapte copii si cinci adulti au fost raniti si transportati la Spitalul Judetean Targoviste.
google-analytics.com